لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه16
مقدمه
اصطلاح آلِلوپاتی به فعل و انفعالات شیمی، هر دو نوع بازدار و تحریک کننده بین انواع متفاوت گیاهان به کار می رود. مرکبات اصلی که از بعضی عصاره ها جلوگیری می کنند تحریکی برای پردازش های یکسان در عصاره های خیلی کوچک هستند. اگر چه، آلِلوپاتی بیشتر به عنوان نوع تأثیر مضر مستقیم و یا غیر مستقیم بوسیله یک گیاه یا یکی دیگر در میان تولید مرکبات شیمیایی تعریف شده است که به داخل محیط زیست اطراف رها می شوند که این منجر به تقلیل بعضی عامل های اساسی مانند : آب، غذای معدنی و آتش می شود. اثرات آللوپاتیک از علف های هرز روی محصول گیاهان همه جا یک گیاه را روی دیگری تحت تأثیر قرار می دهد. شاید به عنوان تداخل محصول هرز نامیده شده است که امکان به نام رقابت محصول هرز را حذف می کند.
تداخل چندین علف هرز مهم روی محصول کاهش را دربازده مبنی از 40 به 100% درگیر می کند. مسئله بیماری خاک ممکن است ناشی از ترشح التهابی علف های هرزی باشد که به کشت محصول گیاهان آسیب می زند. پتانسیل آللوپاتیک از انواع منحصر به فرد علف هرز (هر دو تک لپه ای و دو لپه ای ها) روی بازده های محصول شرح داده شده اند.
A ) تداخل علف های هرز تک لپه ای روی محصول ها :
1) علف هرز مرغ : مرغ یک علف هرز از محصولات مزرعه است که باعث کاهش جدی دربازده ذرت و سیب زمینی می شود. آن منابع جذب موادهای معدنی به خصوص نیتروژن و پتاس می شود و تولید ماده ی تازه و خنک و همچنین جذب فسفات از
لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-109295-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b9%d9%84%d9%81-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%87%d8%b1%d8%b2/
- ۹۵/۰۷/۰۸